Man kan lätt bli känd på SSO

Eftersom ungefär alla kallar oss bloggare och folk som gör t.ex videos till YT för kändisar så gör jag de också i detta inlägg. 

Jag har märkt på den senaste tiden hur folk verkligen gör allt för att få en stund i rampljuset, och det är så himla lätt. När jag började spela SSO fanns det bara stallchatten vilket var en väldigt hjälpsam chatt, men sedan kom global och det var helt lungt, inget snack om kändisar eller folk som skriker ens namn. 

Nu har det ungefär blivit en ond cirkel, eftersom att någon börjat följa efter kända och skrika deras namn så gör andra det med, självklart förstår jag om folk börjar prata med dom men att skrika namnet massor av gånger och ställa frågor på frågor som de egentligen vet svaret på. 

Det finns dock mer än de som fangirlar och stalkar, och det är folk som gör allt för en stund i rampljuset. Folk som ber folk i sin klubb att fangirla och få andra att tro att personen är känd för att få lite uppmärksamhet - det är väldigt enkelt. Jag och Melissa Eveningstar gjorde ett test och började totalt fangirla Justine Southbell och tillslut var de massor vid oss i gröndal - dom visste inte ens vem hon var knappt men skulle fangirla. Har själv sätt med egna lögon att folk gör så då jag stått bredvid folk som gjort det (utan att nämna namn) och jag blir mer chockad. 

Allt handlar om kändisskap och att vara bäst - där har vi svaret på varför jag tröttnar. Men vännerna och tiden jag lagt på spelet kan jag inte lägga bakom mig, det är svårt.

Men alla är bra, ingen är bäst och ingen är mer värd. Du är bra som du är - du behöver inte vara igenkänd bland alla spelare!

Postat av: Anonym

Du har helt rätt jag kommer inte följa efter nån eller stalka utan bara spela spelet
:)

2014-01-20 @ 16:24:45
Postat av: Sarah Skyhill

Så sant ♥

Jag förstår dig, det är jobbigt att bara skrika ut ens namn och bara följa efter en som en svans! Men jag när jag säger att du är bäst och du är så bra och liknande, menar jag inte på det sättet som man säger det typ, jag menar att du är så bra på att göra videos och bäst på nästan allt, vilket alla kan vara! Alltså jag menar inte att jag väljer dig framför andra! När jag säger bäst menar jag det som en "bra nivå" inte att man är bäst på det! Hoppas du förstår mig

Kram Sarah ♥☺☺

2014-01-20 @ 16:53:27
Din bloggadress: http://Sarahskyhill.bloggplatsen.se
Postat av: clara oldhaven

förstår precis hur du menar.

jag tycker iallafall det är tråkigt att sso fått någon slags "rangordning" om man ska kalla det så. det känns nästan som att vissa tror att spelet går ut på att bli "igenkänd" :/

2014-01-20 @ 17:44:47
Din bloggadress: http://andreaclaras.blogg.se
Postat av: Annie Bluestar

Det har du rätt i, såg stackars Kim bli omringade av hans fans . :/

2014-01-20 @ 20:31:27
Din bloggadress: http://silverbelle.blogg.se
Postat av: Carin

Ja, det är lät att bli '' känd '' i det här spelet. Många tar kändis på allvar, alla är lika mycket värda. Och hoppas alla kommer få se det snart! Jag tycker att alla ska vara lika kända, och få vara typ - normala. De får vara ifred. Det här är ju ett spel. :) Och jag har blivit lite trött på det här, att man är '' känd '' faktiskt! Det är liksom inte ditt fel, eller Alice Winterbell's, eller någon annans! Men att det här är ett spel, inget riktigt liv. :)

Kram Carin. Min åsikt!

2014-01-21 @ 08:37:18
Din bloggadress: http://therider.bloggo.nu
Postat av: Nora kittenstorm

Va det därför du sluttade filma med Kim? Saknar dig nämligen där. :(

2014-11-22 @ 21:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0