Nu finns kategorin i menyn

Eftersom att bloggen handlar mycket om både SSO och TS3 så finns det nu en direktlänk till sims 3 inläggen i menyn, fyndigt va?
 
Det är ju även så att jag hade "veckans tävling" som helt har glömts bort då jag inte alls haft varken spellust eller haft tiden till det. Men nu äntligen har jag valt en eller faktiskt TVÅ vinnare som jag tycker har riktigt bra idéer. 

Den första är Lily Rainstorm's bidrag med 3 smarta och roliga idéer
"Aldrig finns det klädesplagg och utrustning som alla gillar. Men så är det ju, alla människor är olika och det är väl tur det! Alla har olika klädsmak. Men hur coolt vore det inte att kunna göra sina egna personliga kläder? Då skulle man kunna designa dem precis så som man vill ha dem men framför allt skulle man ha något personligt, som ingen annan skulle ha. Bara det skulle ju vara extra härligt att rida runt i. :) Det skulle jag önskat att det kom, både så att man kunde designa ryttarkläder men hästutrustning vore kul det med! 

2. Sen skulle jag tycka det var coolt om världen kunde vara större... (vem vill inte det). Men liksom större på innehållet också, inte bara yta. Hur trevligt vore det inte med tropiska skogar längs långa vita sandstränder och exotiska frukter i tropiska träd? Kanske ett ökenklimat med kaktusar och vilda kameler? Eller varför inte ett område hundratals meter över marken med skidbackar och fantastiska snöiga ridstigar längst bergen? För att åka till dessa platser som ligger långt långt bort ifrån varandra (mest realistiskt) så skulle man kanske kunna betala en slant för att åka dit via flyg eller båt, och färdas till dessa unika klimaten... 

3. ..Om man kan fiska i ett hästspel, varför kan man inte då köpa hus? Jorviks Officiella Mäklarbyrå skulle kunna starta upp på Jorvik och sälja hus i t.ex. Jarlaheim. Husen får kosta mycket SC och innuti ska det vara ett fint hem som man kan bjuda hem vänner i! (Man väljer själv vem man vill bjuda in). Och utanför borde finnas en klickbar skylt med en lång skrollista med alla SSO-personer som köpt huset/bor där. "

Ni hittar lilys blogg HÄR

Sedan har även Tuva westlord skickat in ett riktigt bra bidrag
"1. Dressyrtävling 
Dressyr ska ju vara "fint" alltså kan det inte vara snabbaste bästa som det är på alla andra banor. Men varför inte sätta in ett poängsystem(typ 1-10) om hur bra men gör "rörelserna". Den kan ju vara uppbyggd som precisionsridningen och den som håller rätt hastighet och håller sig bäst på spåret får mest poäng och den får då "dagens bästa" osv! Det skulle ju vara hur roligt som helst att klara av det då jag tror att det här skulle bli lite svårare än att köra på räcer och hoppa. Så det är något jag verkligen vill att dom ska sätta in. 

2. Ändring på hemstall. 
Eller ja mer än bara hemstallet blir det ju. Jag vill att det ska bli större, med boxdörr till varje box och fler boxar, inget skräp i nån och ljust! Sen den där tjäran till vatten som våra hästar får skulle jag inte ha nått emot om det blir blått. Jag vill ungefär där tavlan för stalltjänsten är nu ha en dörr, där man kan släppa ut hästarna och även gå ut själv. Där hästarna springer runt, äter och dricker och ja ser ut som hästar så man inte får en sån jädrans ångest över att dom står hela tiden. 

3. "Minimasters" 
Det är verkligen en dröm, att sso-teamet sätter in någon form av moderatorer. Minimaster låter gulligt med tanke på att deras heter Game Master. Dessa ska ju självklart inte få betalt, vara vuxna och "jobba" frivilligt för en bättre stämning i globala. 
Jag vill att dom ska kunna välja när dom loggar in om dom vill gå in som Minimaster eller som sig själva. Så de också har en chans att kunna spela "gömt" utan att folk går på dom som de gör med GM. Det här är även mitt nyårslöfte, få teamet att sätta in någon form av dessa personer, som kan vara inne på vilken tid som helst på dygnet för att alla ska kunna få det trevligt i globala. För att kanske få slippa bråket, alla taskiga ord och all skit som dom kastar på varandra. Det gör ont i mitt hjärta att se hur dom behandlar varandra och eftersom GM inte alltid är inne så hoppas jag att dom sätter in kanske 5 st som kan hjälpa dom med det här - återigen Gratis&Frivilligt såklart! "

Ni hittar Tuvas blogg HÄR

Så grattis till er tjejer, Lily har redan länk men Tuva vinner en länk under bloggar jag läser! :D

Postat av: Carina Flowerlake

Grattis Lily Rainstorm och Tuva Westlord! :D

Kram Carin.

2014-01-23 @ 17:28:27
Din bloggadress: http://therider.bloggo.nu
Postat av: Tuva Westlord

Åh va kuligt :D Tack :')

2014-01-23 @ 17:43:08
Din bloggadress: http://fluffyfighter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0