Uteritt på Adilla ♥TS3♥

Äntligen har snön landat på den lilla ön vid namn Isla Paradiso. Ön som har den kortaste vintern.

Vanessa, Johan, Nikita och Lily-loo har försökt vara inne så mycket de bara kunnat under dagen eftersom det varit riktigt kallt och väldigt djup snö. Snön har fallit utan att avbrytas och solen har varit gömd. Det är riktigt jobbigt att ta sig fram på gården. Det är halt och fruset.
Adilla som är under hård träning inför tävlingssäsongen behövde komma ut och springa av sig trots vädret, så det var bara att klä på sig varma kläder och gå ut till hästarna. Hästarna hade fått stå ute i snöstormen eftersom att den kommit så snabbt och det var omöjligt att gå ut just då, men dom föddes vilda så det var inget som drabbade dom.

Vanessa kände att det var bäst att rida barbacka, hon hade trots allt förbättrat sin ridning väldigt mycket sedan de skaffade hästarna så några problem tror hon inte det skulle bli. Sadeln kändes alldeles stel och frusen och omöjlig att använda. Hon tränsade Adilla och sedan gav dom sig av, de skrittade ner mot havet som var alldeles blått och fruset, men ändå lika vackert som det brukar.
Det var riktigt kallt om händerna men på samma gång kändes det riktigt mysigt att rida runt i den vita snön, om man bortser från att vägarna knappt syntes. Adilla var väldigt lugn och sansad, samtidigt var hon väldigt nyfiken på omgivningen som över en natt blivit helt vit. Det gällde att man höll kontrollen och var bestämd. 
Adilla älskar verkligen att rida ut, hon är inte mycket för paddockar. Så hon var riktigt glad över att hon slapp dom nu när det var snö ute och dom var för hala för riktig träning.

Dom fortsatte ner mot stranden i trav och Adilla skuttade till, hennes energi satte verkligen fart och hon blev väldigt busig. Hon försökte många gånger sparka bakut men Vanessa höll sig med förvåning kvar på ryggen. Hon är inte den som ger upp. Hon tog kontrollen och visade Adilla vem som bestämmer, hon tänkte inte låta Adilla ta över och försöka bestämma över henne.
Dom red en bit längst stranden innan dom satte fart i Galopp. Vanessa släppte på tyglarna litegranna och lät Adilla springa av sig. Stegen kändes stora och luftiga. Hon sprang i en lagom snabb galopp mot gården. Det kändes lite osäkert att springa i snön men om Adilla visste att det gick så litade Vanessa på henne.

Postat av: Hilda Highberg

Vad mysigt det ser ut!, hur har du fått ön Isla Paradiso ? :D

2014-01-26 @ 08:03:34
Postat av: Anonym

Du gör verkligen superfina hästar på sims skulle du kunna visa hur du gör tex: en arab? :D

2014-01-26 @ 14:51:18
Postat av: jennifer puppybard

hej jag undrar bara vilken hemsida du laddar ner araber ifrån

2014-01-27 @ 20:53:19
Postat av: Johanna

Vart har du håret? :)

2014-02-04 @ 17:35:37
Postat av: Johanna

eller vart fick du håret kanske man säger xD

2014-02-04 @ 17:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0