The dream *-*

Äntligen äntligen äntligen, nu har vi fått bekräftat de som många önskat. Vi ska få ett eget klubbrum - där bara klubben har tillgång. Alla klubbar får ett varsin.

Såhär skriver SSO:

Ridklubbsskoj!
Ridklubbar. Vi tycker redan att de är himla roliga och väldigt många av våra spelare är ägare av egna klubbar eller stolta medlemmar i andras klubbar tillsammans med vännerna. Men hur häfftigt vore det inte om klubbarna hade stora vackra mötesrum där alla klubbmedlemmarna kan mötas, och dit ingen annan kan komma in? Tänk dig att detta mötesrum har jättefina stolar, fantastiska dekorationer och extra sagolikt vackra stolar för klubbledaren och hennes närmsta klubbmedlemmar. Vore det inte otroligt bra ifall din klubb hade en särskild sida där man kan skriva ner klubbens helt egna regler? Vad sägs om en veckoplanerare som kan användas för att planera och organisera särskilda klubbhändelser? 

Här nedan ser ni en liten tjuvkik på vårt arbete med denna idé. Vi kommer meddela er så fort vi vet när den kommer släppas och hur det ser ut just nu kanske inte är exakt hur det kommer se ut när allt är klart – men längtar inte ni lika mycket efter detta som vi gör? Vi tror att det kommer bli så himla coolt! 
 
Jag är så himla fruktansvärt glad - här kommer jag hålla till MYCKET av den tiden jag spelar, det kan jag lova. Det kommer vara skönt att även få lite frihet och inte göra folk besvikna för att man inte svarar dem då man är brb eller upptagen med klubben. Även perfekt ställe för att inte bli störd på T.ex möte. Det är bara så perfekt - vill ha det NUNUNUNUUUU!

Och en veckoplanerare låter såå bra - kanske kan man göra scheman i spelet då. Precis som många önskat - dock tror jag att jag kommer stanna på hemsidan då man även som offline ska kunna hitta schemat. Vi får se! :D

Vad tycker ni om den kommande funktionen?

Postat av: Livia Riverfield

Älskar allt! Kan inte vänta..

2014-10-08 @ 18:19:10
Din bloggadress: http://starstableguide.bloggo.nu
Postat av: Mary Northwood

Åh jag bara älskar det! Och tänk dig, här kan man ha klubbmöten, och varje klubbmedlem har en bestämd plats vid bordet! Sen om någon lämnar klubben så får en ny medlem den platsen vid bordet! Och som dom skrev, dom högst satta i klubben (klubbägare, klubbledare, mästare etc) får sitta på dom speciella stolarna! AAAHHH vill bara ha det NUUUU!!!

2014-10-08 @ 19:11:37
Postat av: Natalia Lightstar

Asså, jag gick ut på en middag vid 5-tiden och missar denna STORA uppdatering! *-*
Shit nu 19:52 läste jag detta asså gud som jag missat mst bara logga in nuuuu!

2014-10-08 @ 19:53:04
Din bloggadress: http://ssonata.blogg.se
Postat av: julia hayfall

JAAAAA! jag kommer nog att svimma bara av att få se en pixel mer av det rummet! nu slipper man bli störd av: vad gör ni? spökhistorier eller? ska vi rida till fp istället?

2014-10-08 @ 19:55:32
Postat av: Ronja Watergirl

OMG!!! Typ den bästa updaten på sååå länge, kommer bli skönt att kunna träffa mina fina medlemmar i Omega Seals utan att bli störd. Love u my perfect Seals :D

2014-10-10 @ 19:53:29
Postat av: Emma Waterbard

Jag....

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DEN! :D kan inte vänta! :D

2014-10-10 @ 20:07:16
Din bloggadress: http://waterbard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0